allt fokus på smak

Vi strävar efter att hela kedjan från produktion till fikapausen ska vara en kompromisslös upplevelse.
Om oss

vad är good2go?

Good2Go är en butik som enkelt och tillgängligt erbjuder dig allt från kaffe som rostas i Nacka, egna smoothies, italienskinspirerad pizza slice, härliga fikabröd och sallader.

Man kan säga att vi erbjuder fräscha produkter mellan frukost och middag plus allt däremellan. Vår slogan och vårt mål är att det alltid ska finnas ett gott skäl att gå till Good2Go.

Snabbt och smidigt betyder inte att man måste göra avkall på kvaliteten. Vi tycker att du ska kunna njuta av lokalproducerad mjölk, kanelbullar med äkta smör även när du är på språng.

Vad smakar Good2Go?

Vi har lagt allt fokus på smak.

Vi tillagar, bakar och smakar våra produkter i vårt eget kök i Stockholm.

Allt för att du ska kunna få riktigt bra produkter. Det vi inte tar fram själva väljer vi ut med lika stor noggrannhet.

Godast pizza hittar du hos Good2Go

var finns good2go?

Vi finns i centrala delar av Stockholm och vi som arbetar på Good2go arbetar med samma önskan och drivkraft - att ge våra kunder en upplevelse utöver förväntan.

Vår önskan är att bidra till godare och fräschare mat när du är på språng.

Här kan du se en karta på våra butiker

butikerna

I centrala lägen där du är på språng ska du smidigt kunna plocka med dig en fräsch och komplett frukost, lunch, middag eller något gott mellan måltiderna.

Vi ses!

Good2Go butiker
samarbetspartner

Kaffe från Karlbergs

Slowroast-metoden innebär längre rosttid under lägre temperaturer. Den varsamma processen ger alla smakämnen chans att långsamt utvecklas och kontrollen över förloppet blir också större tack vare det ökade tidsspannet.
Trots att processen är mer tidsödande och resurskrävande så anser vi att det är värt det då slutprodukten blir så mycket bättre.

samarbetspartner

Havredals

Uppfunnet i Haverdal. utvecklat i Uppland. producerat i Sverige

Naturligt att vi vill erbjuda Havredal som med sin ambition att ta vara på vårt nordiska klimat, och erbjuda livsmedel för en hållbar framtid. Havredals finns för att skapa innovationer som kan bidra till en frisk planet med friska människor.

De tar fram produkter som imponerar på oss med sin smak och man blir inte förvånad att dem använder nordiska råvaror samt arbetar med naturliga processer. Mat som borde uppfunnits för länge sen, helt enkelt.

Havredals
Huski choklad
samarbetspartner

huski choklad

Huski-choklad är en legendarisk dryck bland elitskidåkare och äventyrare. Den unika Huski-smaken skapas med naturliga ingredienser i kombination med äkta kakao,

kakaosmör och några hemliga kryddor, vilket ger en oöverträffad chokladupplevelse. Vi är otroligt glada att samarbeta med gänget på Huski och inte minst att kunna erbjuda den både snabbaste och godaste chokladen.

kontakta oss

butiker

fleminggatan 77
112 33 stockholm

hornstull
långholmsgatan 27
117 33 stockholm

T-Centralen
111 20 stockholm


map-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram