Slowroast-metoden innebär längre rosttid under lägre temperaturer. Den varsamma processen ger alla smakämnen chans att långsamt utvecklas och kontrollen över förloppet blir också större tack vare det ökade tidsspannet.
Trots att processen är mer tidsödande och resurskrävande så anser vi att det är värt det då slutprodukten blir så mycket bättre.
Naturligt att vi vill erbjuda Havredal som med sin ambition att ta vara på vårt nordiska klimat, och erbjuda livsmedel för en hållbar framtid. Havredals finns för att skapa innovationer som kan bidra till en frisk planet med friska människor.
De tar fram produkter som imponerar på oss med sin smak och man blir inte förvånad att dem använder nordiska råvaror samt arbetar med naturliga processer. Mat som borde uppfunnits för länge sen, helt enkelt.
Huski-choklad är en legendarisk dryck bland elitskidåkare och äventyrare. Den unika Huski-smaken skapas med naturliga ingredienser i kombination med äkta kakao,
kakaosmör och några hemliga kryddor, vilket ger en oöverträffad chokladupplevelse. Vi är otroligt glada att samarbeta med gänget på Huski och inte minst att kunna erbjuda den både snabbaste och godaste chokladen.